Takrenoveringar

Att klättra omkring uppe på höga tak det är inte min starka sida. Jag är inte höjdrädd egentligen utan mer det att jag är medveten om min fruktansvärt dåliga balans och därför känner att jag kommer att kunna dra väldigt mycket mer nytta av att kunna få hjälp med takrenoveringen här i Gävle av riktiga takläggare. Av personer som är utbildade takläggare och som både har balans och kompetens.

Vet att det finns ett bolag här i Gävle med takläggare som utför takrenovering, Jco entreprenad AB, och som jag således därför skulle kunna vända mig till för att få hjälp med omläggning och lagning av taket. Men jag känner mig något tveksam kring det och lösningen kan då helt enkelt vara den att de fixar det så att allting jag behöver göra är att stå bredvid och kolla på.

Jco entreprenad AB har tydligen väldigt bra rykte och utifrån vad jag har hört så ska de verkligen vara duktiga på det du gör. Har haft flera grannar som har fått hjälp med takrenovering från Jco entreprenad AB i Gävle och de har varit nöjda. Det jag har sett när de har varit över där och jobbat så verkar de dessutom verkligen kunna sin sak. Så det känns inte som något långt hopp att välja dem utan jag tror faktiskt att det kan blir riktigt bra även om jag struntar i att föra någon närmare kontakt med dem och nöjer mig med det lilla som vi har där nu.

Hoppas på att det kommer att räcka med en takrenovering också så att det inte är nödvändigt att göra en hel takomläggning, för det vet jag inte om jag vill göra.

Du gillar kanske också...